ضرر و زیان 7 ساله کاسبان بازارچه امیرکبیر تبریز

سه شنبه 20 مهر 1400
13:26
hsi

ایلنا از آذربایجان شرقی گزارش می‌دهد؛

 دلیل خسارت ؛ تمام نشدن پروژه متروی شهر است

ضرر و زیان 7 ساله کاسبان بازارچه امیرکبیر تبریز / دلیل خسارت ؛ تمام نشدن پروژه متروی شهر  است

مترو امروزه در جهان برای بازکردن گره های ترافیکی و جلوگیری از آلودگی هوا استفاده می‌شود و اجرای متروی تبریز از نظر کندی در پیشرفت، زبان‌زد عام و خاص شده است. در این گزارش سعی شده یکی از ده‌ها مشکل پیشرفت لاک‌پشت وار این پروژه در تبریز مطرح شود.

به گزارش خبرنگار ایلنا، بازارچه امیرکبیر واقع در شهرک امام(ره) تبریز یکی از قدیمی ترین بازارچه های محلی تبریز است که خدمات رفاهی را برای ساکنان این منطقه فراهم می کند. این بازارچه حدود ۵۰ مغازه سرقفلی دارد که قرارداد آن بین شهرداری و اصناف  صورت گرفته است.

عملیات حفاری تونل برای مترو در منطقه شهرک امام(ره) و مقابل بازارچه امیرکبیر از حدود ۷ سال قبل باعث شد تا حصاری دور این کارگاه کشیده شود که منجر به ایجاد محدودیت دید برای حریم برخی مغازه ها شد که داد اصناف را درآورده است.

حال بعد از گذشت سال های متوالی نه تنها مشکل مغازه داران این بازارچه رفع نشده که روز به روز بدتر  شده است.

1

۷ سال از وعده ۱۸ ماهه گذشت

به بخش انتهای بازارچه، همان جایی که به خاطر حصارکشی تبدیل به بن بست شده می رویم، با یکی از اصناف که به دیوار تکیه داده و از کسادی بازار به سرگرمی های گوشی موبایل پناه آورده، هم صحبت می شوم. وی در باره روند حصارکشی دور کارگاه مترو و سد معبر این بازارچه می گوید: موقع حصارکشی گفتند اینجا را ۱۸ ماهه تمام خواهیم کرد و راه شما بازگشایی می شود ولی این اتفاق نیفتاد.

این مغازه دار به پیگیری های قانونی اصناف نیز اشاره کرده و می گوید: سال ۱۳۹۶ در خصوص مشکلات سد راه ، وکیل گرفته و شکایت کردیم؛ در جواب گفتند، صاحب ملک یعنی شهرداری باید بیاید در حالی که بحث ما در خصوص فضای باز مغازه ها است نه خود مغازه ها که صاحب ملک را دعوت می کنند. اگر بیشتر پیگیر باشیم می گویند؛ «نمی خواهی مغازه ات را جمع کن و برو!»

5

گذر هیچ مسئولی به اینجا نخورد

او با تاکید بر وضعیت نابسامان کسب و کار اظهار می دارد: کسب و کار ما ضربدر صفر شده است؛ با این وضعیت، اداره دارایی هم از ما مالیات می خواهد. خیلی از همکاران ما به خاطر این شرایط کسب و کار خود را رها کرده اند. من نمی توانم در این شرایط بد اقتصادی مغازه ام را رها کرده و مغازه دیگری که قیمت هنگفتی دارد، اجاره کنم.

او دیوار هایی که عمرشان تمام شده را نشانم می دهد و از بازسازی آنها توسط خود اصناف خبر داده و می گوید: شهرداری با وجود اینکه سقف ها و دیواره های در حال ریزش را دیده اما قدمی در بازسازی آن برنمی دارد.

وی می افزاید: کارگران شهرداری می گویند به ما دستور داده اند که برای جلوگیری از آوار شدن دیوارها، محل را تخریب کنیم.

این مغازه دار با طعنه و کنایه می‌گوید: قیمت متراژ این مغازه ها افت کرده ، اغلب اصناف هم کسب و کارشان  را ترک کردند. نکند شهرداری  می‌خواهد  اینجا را تبدیل به خرابه کند تا مشتری به هزار متری اینجا نزدیک نشود و این مغازه ها را مفت و مجانی از چنگ ما دربیاورد؟


[ بازدید : 14 ]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به بازارچه محلی است. | طراح قالب avazak.ir| با قدرت tinablog.ir
ساخت وبلاگ
اخبار فیلم و سریال مهاجرت به کانادا از طریق کار بوتاکس مجله گويا آی‌ تی مجله مایکت
بستن تبلیغات [x]